Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizand site-ul http://www.tuning4cars.wordpress.com, domeniile, subdomeniile, paginile sale, sau orice alt continut al acestora, va dati acceptul total, neconditionat asupra termenilor si condiitiilor de utilizare impuse aici de http://www.tuning4cars.wordpress.com . In situatia in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa incetati imediat utlizarea http://www.tuning4cars.wordpress.com in orice fel si sub orice forma.

Limitarea Raspunderii

Materialele disponibile pe http://www.tuning4cars.wordpress.com sunt considerate ca apartinand domeniului public, acestea regasindu-se in continutul multor site-uri de acest gen din intreaga tara/lume. Sursa acestor materiale este precizata la sfarsitul fiecarui articol. Daca considerati ca unul sau mai multe materiale nu ar trebui sa apara pe site-ul http://www.tuning4cars.wordpress.com, va rugam sa ma contactati imediat. Orice solicitare va fi solutionata in cel mai scurt timp posibil.
Sunteti de acord ca raspunderea pentru continutul materialelor din site (stiri sau orice alt continut prezent sau viitor) apartine in totalitate autorului de origine.

Utilizarea site-ului http://www.tuning4cars.wordpress.com si a continutului aferent se face pe propria raspundere. http://www.tuning4cars.wordpress.com nu este responsabil pentru nici o pierdere de orice natura, directa sau indirecta adusa utilizatorului.

Link-uri / Publicitate

Site-ul http://www.tuning4cars.wordpress.com poate contine link-uri (directionari) catre alte pagini care nu se afla sub controlul http://www.tuning4cars.wordpress.com si, ca urmare, http://www.tuning4cars.wordpress.com nu este responsabil de continutul lor in nici un fel. Daca alegeti sa accesati un link din site, sunteti de acord in totalitate cu riscurile care ar putea rezida din aceasta actiune.

Modificari

Acceptati ca http://www.tuning4cars.wordpress.com poate modifica sub orice forma si in orice moment acesti termeni sau sa dispuna impunerea unor noi conditii fara avertizari prealabile. Orice accesare a site-ului dupa aceste modificari se considera acceptul dumneavoastra in totalitate a noilor termeni si conditii de utilizare

Va multumesc !

Lasă un comentariu